Grunnkurs i hverdagslydighet tirsdag August Lierstranda

Grunnkurset starter med en teorikveld, hvor vi tar for oss de viktigste problemstillingene man møter i hverdagen som hundeeier. Deretter går kurset videre med praktisk arbeid hvor det legges stor vekt på innkalling, båndtrening og sosialisering.

På grunnkurset trener vi også inn de mest grunnleggende dressurøvelsene som sitt, dekk, stå, bli, gå på plass osv. Hele veien tilpasser vi oss slik at du og hunden din skal få nytte av dette i forhold til deres hverdag.

Kurset går over 8 ganger totalt, en kveld i uken.

Første praksisdag - Tirsdag 28 august kl. 18:00. Ta med deg; leiebånd og halsbånd, godbiter hunden er glad i, vann og vannskål, evnt. langline og et hundeteppe. Kurset avholdes i Industrigata 4, 3414 Lierstranda. På området til Tomra.

Første kurskveld er det felles teori (Denne er avholdt tirsdag 21 august, vi finner en løsning slik at dere får tatt igjen denne dagen i september) med Vegar Nordby som foredragsholder, teorikvelden er på tirsdag. Kurset fortsetter deretter på tirsdager. Teorikvelden blir avholdt på Gulskogen skole. Adressen er: Vintergata 8, 3048 Drammen.

Kursdetaljer

Start dato: 28-08-2018 0:00
Antall kursplasser 4
Pris pr hund 2.350,-
We are no longer accepting registration for this event
1