Videregående hverdagslydighet tirsdag August Lierstranda

Kurset starter med teori. Dette er et kurs for deg som har hatt hund på valpekurs eller grunnkurs tidligere og som ønsker å utvikle videre det dere har lært så langt.

På videregåendekurs bruker vi mye tid på passeringstrening og hilsesituasjoner, innkallingen skal bli bedre og hunden skal gå bedre i bånd. Det vil altså bli lagt stor vekt på problemstillinger som man opplever i hverdagen, som biltrening, bytrening, hilsetrening (både ovenfor hund og menneske), gå pent ved siden av, gå bak osv. Vi trener mye på å styre hunden mens den er løs.

På kurset skal du og din hund en kveld til sentrum, hvor vi får sett om det dere har lært så langt fungerer i et helt nytt og spennende miljø. 

Kurset går over 8 ganger, en kveld i uken. Tirsdager 19:00 - 20:00

Første praksisdag - Tirsdag 28 august kl. 19:00. Ta med deg; leiebånd og halsbånd, godbiter hunden er glad i, vann og vannskål, evnt. langline og et hundeteppe. Kurset avholdes i Industrigata 4, 3414 Lierstranda. På området til Tomra.

Første kurskveld er det felles teori (Denne er avholdt tirsdag 21 august kl 18:00, vi finner en løsning slik at dere får tatt igjen denne dagen i september) med Vegar Nordby som foredragsholder, teorikvelden er på tirsdag. Kurset fortsetter deretter på tirsdager. Teorikvelden blir avholdt på Gulskogen skole. Adressen er: Vintergata 8, 3048 Drammen.

Kursdetaljer

Start dato: 28-08-2018 0:00
Antall kursplasser 8
Pris pr hund 2.350,-
We are no longer accepting registration for this event
1