Problemhundkurs

Har du trøbbel og problemer med din hund?

Her er kurset for deg som opplever utfordringer i hverdagen med hunden din, og hvor du opplever at det er vanskelig å få kontroll og styring over den. Det vil erfaringsmessig i særs grad bli jobbet med hunderelatert aggresjon og hunder med oversosiale tendenser både mot andre dyr og mennesker. Men vi vil også ta for oss andre typer problemer som dere måtte ha.

Vi jobber for å finne de rette verktøyene til din hund i gitte situasjon, og dere vil få god og grundig opplæring til å håndtere hundene deres i disse vanskelige situasjonene.

Har du en hund med nervøse tendenser, oversosial hund, stresset hund, "dominant" hund osv. vil dette kurset være midt i blinken for deg.

Kurset blir ledet av Vegar Nordby som har lang erfaring i arbeid med utfordrende hunder og adferdsproblemer.

Det vil bli lagt opp til en god balanse mellom praktisk arbeid og teori.

Ta kontakt med Vegar på tlf. 92046716 om du er usikker på om dette kurset er noe for dere.Velkommen til kurs i Asker & Bærum

Vi gleder oss til å ta i mot deg og din hund

Kurs med ledige plasser

Ingen kurs tilgjengelig. Du kan sjekke våre andre kurslokasjoner eller sjekke innom på et senere tidspunkt for å se om vi har lagt ut nye kurs!

Vi tilbyr våre kurs følgende plasser:

Kurset holdes:
Vardfaret 4
1388 Borgen

I Asker tilbyr vi kurs på alle nivåer. Her er det noe for enhver smak. I Asker vil den praktiske delen være utendørs på Borgen skole, men den teoretiske delen av kurset vil være inne på Borgen skole. Her har vi god plass rundt oss. Den teoretiske delen som er første kurskveld blir holdt på med Vegar Nordby som foredragsholder. I Asker er teorien på tirsdager og kursdagene er på onsdager.

1