Agility

Dette er kurset for deg som ønsker å lære mer agility!

Agility betegner en form for hundesport som fokuserer på samspill og samarbeid mellom hund og hundefører i konkurranser som foregår i en løype med forskjellige hinder som hunden skal passere i riktig rekkefølge, med færrest mulig feil, på kortest mulig tid. Hundeføreren bidrar aktivt med styringskommandoer hunden må følge for å lykkes

Hunden blir introdusert for, og får prøve seg på alle hindrene samt noen korte kombinasjoner når den blir klar for det. Alder og rase setter ingen begrensninger! Dog anbefaler vi et valpekurs først om hunden er meget ung.

Vi er opptatte av at du skal ha det gøy med hunden din, og det står sterkt i fokus hos oss. Vi kjører kursene utendørs på stort området slik at det ikke er trangt rundt hundene.

Vi har to instruktører:

Victoria Moen driver aktivt med agility selv slik at dere er i de tryggeste hender. Victoria Moen har de siste 5 årene holdt agility kurs i Drammen Hundepark, derfor er det en stor glede for oss at hun nå holder kursene i regi av Nordby`s Hundesenter.

Camilla Knudsen driver aktivt med agility selv slik at  her er dere i de tryggeste hender. Camilla konkurrerer med hunden sin Focus og har drevet på med agility aktivt i 7 år. Vi er utrolig glade over at hun har blitt en del av stabben vår.

Lurer du på om dette er noe for deg og din hund kan dere kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på tlf 41 49 89 19.

Kurset er på 1 1/2 time og går over 6 ganger med maks 8 ekvipasjer som sørger for god oppfølging og minimalt med venting!

Vi har tre typer kurs i agility. Intro, grunn og videregående kurs. Du kan lese mer om de ulike kursene under. 

Hvor god kan du bli?

 

Denne kursserien går over tre deler

* Intro kurs hvor hunden lærer seg hindrene.

* Grunnkurs er for de som har gått intro/nybegynner hos oss eller andre, her begynner vi med enkle kombinasjoner og føringer.
 
* Videregående er for dere som har kommet lengre, jobber med kombinasjoner, baner og føringer. Setter ting mye mer i system. 

Velkommen til kurs i Drammen

Vi gleder oss til å ta i mot deg og din hund

Kurs med ledige plasser

Ingen kurs tilgjengelig. Du kan sjekke våre andre kurslokasjoner eller sjekke innom på et senere tidspunkt for å se om vi har lagt ut nye kurs!

Vi tilbyr våre kurs følgende plasser:

Kurset holdes:
Industrigata 4, 3414 Lierstranda

I Lier tilbyr vi kurs på alle nivåer. Her er det noe for enhver smak. I Lier holder vi den praktiske delen av kursene utendørs på Tomra sine områder. Her har vi god plass rundt oss. Den teoretiske delen som er første kurskveld blir holdt på Gulskogen skole med Vegar Nordby som foredragsholder.

1