Treningsgrupper

Vi har forskjellige treningsgrupper som møtes til faste tidspunkt. Bli med i en treningsgruppe du også. 

 


Team Nordby LP

Bli medlem av Team Nordby –LYDIGHET!

Gruppen for deg som ønsker å delta og konkurrere i lydighetssporten. Ukentlige treninger med Vegar Nordby som instruktør på tirsdager gjør at du får trent momenter og bygget opp øvelser tilpasset ekvipasje og individuelle målsetninger. Denne gruppen trener i hovedsak ute.

Gruppen er delt opp i to. En nybegynner og en konkurranse.

For deltagelse i gruppen kreves det at hunden er bronsemerkenivå.

Gruppa går kontinuerlig fra nyttår til sommer og sommer til jul. Pris pr. semester kr 4000,- 

Det er mulighet til å melde seg inn i gruppa når som helst på året, pris blir man da enig med Vegar om før oppmøte.

Ønsker du å være med i denne gruppen så ta kontakt med Vegar på tlf: 920 46 716 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 


Sosialiserings gruppa

Bli medlem av Sosialiserings gruppa!

Gruppen for deg som ønsker å være sosial med din hund sammen med andre. Gruppen går 1 gang i uken over ½ år, med instruktør. Vi skal ha det gøy med hunden vår, vi blir en sosial gjeng som er ute på turer i skog og mark, byturer og vi kommer til å legge vekt på det å ha ett sted hvor man kan samles som hundeeier og faktisk nye det å være sammen med andre. Vi kommer til å jobbe med øvelser selv om vi er ute å går tur. Det blir også trening i de forskjellige sportene, agility, rally lydighet, bruks.

Instruktøren har erfaring fra ulike hundesporter og i teknisk arbeid med hund.

Ønsker du mer informasjon eller om du lurer på om dette er noe for deg kontakt oss gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: 41 49 89 19.

Gruppa går kontinuerlig fra nyttår til sommer og fra sommer til jul. Pris pr semester er 4000,-. Det er mulighet å melde seg inn i gruppen når som helst på året, pris blir man da enige om.

 


Team Nordby – AGILITY!

Bli medlem av Team Nordby –AGILITY!

Gruppen for deg som ønsker å delta og konkurrere i agility. Ukentlige treninger med Victoria Moen som instruktør på onsdager gjør at du får trent momenter og bygget opp øvelser tilpasset ekvipasje og individuelle målsetninger.

Denne gruppen trener ute. Gruppen er delt opp i to. En nybegynner og en konkurranse.

Nybegynner gruppa: For deltagelse i gruppen kreves det at hunden har gjennomført intro, nybegynner og videregående kurs.

Konkurranse gruppa: For deltagelse i gruppen krever det at hunden er startklar eller har startet i konkurranse.

Gruppa går kontinuerlig fra snøen går til snøen kommer, det er sommerferie på lik linje med skolen. Dette er på grunn av at gruppen er ute. Pris pr. semester kr 4000,- 

Disse gruppene starter opp i April 2017. Det er mulighet til å melde seg inn i gruppa når som helst på året, pris blir man da enig med Victoria om før oppmøte.

Ønsker du å være med i denne gruppen så ta kontakt med Victoria på tlf: 41 49 89 19 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Kurs med ledige plasser

Ingen kurs tilgjengelig. Du kan sjekke våre andre kurslokasjoner eller sjekke innom på et senere tidspunkt for å se om vi har lagt ut nye kurs!

Vi tilbyr våre kurs følgende plasser:

1