Utstillingstrening

Trenger du hjelp til å lære hunden din å vise seg frem i utstillingsringen? Hvordan den skal stå og gå? Har du konkrete problemstillinger eller finjusteringer du trenger hjelp til? Vi hjelper deg med privat timer hvor du får instruktøren sin fulle oppmerksomhet.

For å kunne vise hunden sin på best mulig måte kreves det trening. Alle raser skal vises på forskjellig måte, både stå og gå. Det er viktig å starte denne treningen tidlig slik at hunden blir vant til dette fra ung alder. Her går vi gjennom alle taktganger, hvordan hunden skal stå på bord og på bakken, vising av tenner og tilgjengelighet.

Instruktøren heter Victoria Moen og har brukt mange av årene sine i ringen. Hun har blant annet drevet aktivt med utstilling av følgende raser Basenji, Australian Shepherd, Podenco Ibicenco, Jack Russel Terrier og Irsk Ulvehund.

Victoria er 2 gange Norgesmester i Juniorhandling og den eneste Norske som har vunnet Juniorhandling på Crufts i England. Hun har stilt flere hunder til champion og tatt mange plasseringer i gruppen og i bis ringen.

Hun har også stilt mange forskjellige raser for forskjellige eiere. Victoria kan leies inn som handler til din hund på utstilling, eller om dere ønsker å leie henne inn til kurs/trening er det bare å ta kontakt.

Nå har hun er Australian Cattle Dog og en Engelsk Cocker Spaniel som hun viser frem.

Ta kontakt med Victoria på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på tlf 414 98 919


1